Томаш: Някои млади само гледат в Инстаграм, носят обувки като някои футболисти и си мислят, че ще играят като тях

7 Dni Sport03.06.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Александър Томаш

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира победата с 2:1 над Черно море в последното домакинство на „смърфовете“ през сезона.

„Постигнахме успеха благодарение на футболистите. Всеки мач, в който успяваме е благодарение на футболистите, а когато не ни се получава има един виновник и това съм аз. Влязохме трудно в мача. С течение на времето наложихме верния ритъм. Играхме срещу доста добър отбор с доста добър треньор“, започна тох.

„Сложна ситуация за нас, но взехме максимума. Зарадвахме привърженциите, те го заслужават. Аз съм голям привърженик младите футболисти да играят, но трябва да си го заслужат. Моментът, в който дадеш даром, отиват от едната крайност в другата. Трябва да ги развиваме, не само да гледат в Instagram, да носят обувки като някои играчи и да си мислят, че ще играят като тях“, продължи специалистът.

Томаш коментира и раздялата с Петър Витанов: „Нека ръководството да коментира. Аз съм си казал моето мнение, както на ръководството, така и на футболиста. Пепи е футболист, който е дал много, има качества. Не е моя работа да коментирам.“

„Последен мач, навънка, може би ще дадем време на млади момчета, ще го обсъдя с ръководството. Без значение кой играе, трябва да защитаваме емблемата“, заяви Александър Томаш за последния мач от сезона срещу ФК ЦСКА 1948 в Бистрица.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ