Шампионска селекция в Левски, целта е отбора да бъде пред Лудогорец и ЦСКА, знакови имена подписват

7 Dni Sport03.06.2023
Левски - Септември София, Уелтън, Роналдо

Бъдещият треньор на Левски Саво Милошевич вече работи по лятната селекция. 49-годишният сърбин постигна договорка с ръководството на клуба и той ще изведе “сините” на първа тренировка за следващата кампания. Очаква се скоро от “Герена” официално да обявят назначението му. Това ще се случи след вечното дерби, което е на 7 юни, сряда. Ако тимът обаче отиде на бараж за Лигата на конференциите, то официализирането ще бъде забавено с още няколко дни.

Милошевич наблюдава в родината си записи на играчи, които вече са били отсети от ръководството. Както е известно, такива има още от периода на Станимир Стоилов в отбора. Той напусна на 8 април.

Наред с това и доста агенти са предложили играчи. Преди време Лъчезар Танев призна, че ще помогне на Наско Сираков както в търсенето на нов треньор, така и на класни футболисти.

Очаква се Левски да осъществи и изходящи трансфери. Най-голям интерес към чужди тимове има към централните защитници Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, както и към дефанзивния халф Андриан Краев.

Автор: „Тема спорт“

Снимка: Официален сайт на Левски


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ