На адско място, ЦСКА стартира операция „Премини пред Левски“

7 Dni Sport25.08.2019
цска - зоря, евандро

ЦСКА гостува на Дунав в двубой от седмия кръг на Първа Лига. Срещата е от 18 часа и се очакват много високи температури, което ще затрудни и двата отбора и ще направи адско място за футбол стадиона в Русе.

„Червените“ излизат за задължителна победа, за да не изостанат от лидерите във временното класиране. Следващият им двубой пък е срещу Левски. Две победи на „армейците“ ще ги върнат на второто място.

Русенци не са в най-добрата си форма. Те записаха загуби от Левски, Ботев (Пд), Берое и Локомотив (Пд) и се наложиха само над Царско село и Витоша (Бистрица).

В групата на ЦСКА отново не попаднаха двамата капитани Николай Бодуров и Рубен Пинто. Люпко Петрович няма проблем с контузени или наказани футболисти.

От своя страна в Дунав има проблеми с контузени играчи от защитната формация. Това са десния бек Мартин Костадинов и централния защитник Росен Колев. Двамата попаднаха в групата поради липса на достатъчно футболисти, но ще влязат в игра само в краен случай.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ