България ликува! УЕФА изхвърли с мощен шут Борислав Михайлов! Остави го предпоследен

7 Dni Sport07.02.2019
Борислав Михайлов България Словения Лига на Нацийте 3

Президентът на Българският футболен съюз Борислав Михайлов получи осъдителна присъда за безобразната си работа у нас. Той не успя да запази мястото си в Изпълнителния комитет на УЕФА, като стигна до унизителен резултат.

Бившият вратар събра мизерните 22 гласа по време на провелия се в Рим (Италия) 43-ти конгрес на Европейската футболна централа, а това бе недостатъчно, за вземе Бобката една от осемте квоти. Той остана предпоследен според вота.

Припомняме, че новият изпълнителен орган на УЕФА вече се състои от 8 членове, а не както бе досега 14. Единствената женска квота зае представителката на Франция Флоранс Хардуин.

Президентът на БФС бе част от структурите на УЕФА още от времето на Мишел Платини. След последния Конгрес сега обаче, Михайлов не успя да запази мястото си.

Междувременно по-рано без никаква интрига Александър Чеферин взе нов мандат. Той бе единствен кандидат за президентския пост на УЕФА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ