Кметът на Пловдив даде още един повод на феновете на Локо да се настроят срещу Крушарск

7 Dni Sport07.02.2019
среща

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) внесе разяснение как е преминала срещата с министъра Красен Кралев и Община Пловдив през вчерашния ден:

Вчера с представители на Фенклуб „Локомотив Пловдив“ се срещнаха Красен Кралев, министър на младежта и спорта, и Иван Тотев, кмет на Пловдив. На дискусията присъства и футболната легенда Христо Бонев.

На тази среща бяха обсъдени проблемите със спортните бази на Локомотив и концесиите на тези спортни обекти.

Неизбежно беше засегнат и проблемът с пасивността на клубното ръководство на Локомотив Пловдив. Тази пасивност беше изтъкната от страна на общинската управа на Пловдив като сериозна пречка.

В търсене на положително развитие по тези въпроси от общината са готови да оказват всякакво съдействие на привържениците на клуба, както и разбира се на клуба.

По категоричното мнение на кмета, според действаща нормативна уредба, при желание и възможности от страна на клуба, всички формалности биха могли да бъдат уредени в рамките на 5 месеца.

Представителите на фенклуба получиха уверенията на общината, че могат да се обръщат с въпроси към нея по всяко време. Фенклубът ще се възползва от предложената от кмета на града възможност и ще следи отблизо ситуацията със стадиона и базите на клуба, предвид наближаващите нови срокове по концесионните договори, и ще информира своевременно черно-бялата общност.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ