Сладка дилема пред Любослав Пенев за ролята на Шейх

7 Dni Sport04.03.2024
Хебър Пазарджик, Любослав Пенев

Треньорът на Хебър Любослав Пенев има една въпросителна за днешния мач срещу Левски.

Наставникът на пазарджиклии ще умува до последно каква да бъде ролята на едно от новите попълнения – Шейх Диаманка. Сенегалецът се превърна в герой в последните два двубоя за тима. Първо донесе успеха над Локо Пловдив (2:1) на „Лаута“, а през миналата седмица донесе и победата над Пирин Благоевград с 2:1 в четвъртфинала за Купата на България. И в двата мача нападателят влезе като резерва и именно това е дилемата пред Пенев – дали отново не заложи на африканеца в ролята на жокер.

При това положение на върха на атаката ще застанат Марк-Емилио Папазов и Николас Пенев. Те ще бъдат подпомагани от искания от Левски Ангел Бастунов. Треньорът на Хебър не обмисля да прави промени и в по-задни позиции, като отново ще заложи на трима в отбрана пред Петър Дебърлиев – Стефан Цонков, Георги Вълчев и Лазар Марин.

В ролята на халф-бекове ще са Архан Исуф и Божидар Пенчев. В средата на терена пък ще си партнират Георги Каракашев и Йоан Н‘зи, пишат от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ