Треньорът на Берое изправен пред много сериозен проблем

Славия - Берое, Хосе Луис Ачиари

Треньорът на Берое – Хосе Луис Ачиари – ще трябва да прави сериозни промени по защитата си за днешния двубой с Етър. Заралии посрещат болярите от 20:15 часа.

Аржентинският наставник ще трябва да реди състава си без трима основни играчи – защитниците Франко Минго и Лучано Скуадроне, както и халфа Карлос Алгара. Очаква се този път Ачиари да заложи на поне един български футболист в стартовия си състав, като Викторио Вълков ще заеме едната позиция в отбраната, а по всяка вероятност другата ще бъде поверена на Темитопе Акинжогунла. Добрата новина за треньора е завръщането след санкция на звездата Себастиян Вия. Колумбиецът не игра при загубата от Левски с 0:1 в последния кръг на редовния сезон и това се отрази в представянето на зелено-белите в атака. Той ще заеме мястото на Уерик Каетано в стартовата единайсеторка. Очаква се отново на върха на нападението да бъде Вини Трибуле за сметка на Франсиско Сагардия.

В Берое са мобилизирани да стигнат до успех на старта на плейофите, който до голяма степен да вдъхне още повече спокойствие в битката за оцеляването./ „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ