Карлос Насар: Истина е, че има нещо, което може да ме накара да вдигам за друга държава

7 Dni Sport04.03.2024
Европейско първенство по вдигане на тежести в София, Карлос Насар

Европейският шампион по вдигане на тежести – Карлос Насар, коментира темата дали някога би се състезавал под чужд флаг и кое би го накарало да направи това.

„Гарантирам, че ако нещо може да ме накара да се състезавам под чужд флаг, то определено няма да са пари, нито неизплатени заплати, а неуважение на хората, с които работим, тъй като федерацията е нещо, което ти не можеш да прескочиш. Ти трябва да се виждаш всеки ден с тези хора и да си в добри отношения с тях, за да върви работата и за да можеш да имаш това спокойствие, за да бъдеш шампион.

Ако не мога да бъда шампион в моята си страна, аз съм длъжен да продължа кариерата си на друго място. За мен това е от изключителна важност да показвам какво мога, защото едно е да го искаш, друго е да можеш и съвсем различно е да го направиш.

Може да се случи така, че да можеш да направиш нещо, но да не ти се даде поле за изява, за да го направиш“, заяви Насар пред „Фокус“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ