За Локомотив Пд ще бъде чудесно, ако Крушарски замлъкне като Павел Колев

Пресконференция Локомотив Пловдив, Христо Крушарски

В Локомотив Пловдив има един човек, който говори умно за футбола. Павел Колев.

Ще станат обаче три месеца, откакто той не говори за футбол. Сам ли си наложи медийно ембарго, отгоре ли му го спуснаха, докато бъде окончателно сложен край на проблема „Сотков“ не е ясно. Но тишината около Колев е факт.

Ако обаче ще е тишина, да е тишина. И е хубаво Христо Крушарски да спре да я разсича всеки ден със селските си изстъпления. Да, изпил е един вагон уиски покрай Батето, но на него не му отива да живее на майтап. Не му подхожда. Батето беше друго ниво. Оженил се на майтап, изкарал живота си на майтап, управлявал футбола на майтап.

Крушарски оставя единствено впечатлението, че Локомотив му е на майтап. Което вече удря тотално по имиджа на клуба. Онзи ден се шегува с вратаря, вчера се гаври с Томаш, утре… Няма ли кой да каже на този човек да се огледа в социалните мрежи, в локомотивските такива. И да види, че дразни. Че номерът с Андрешко от Говедарци вече не минава. Че в цирка освен клоун, трябва да има и лъвове, акробати, кучета, тигри…

Феновете на Локомотив искат да им говори за футбол, някой който го прави умно. И ако такъв човек си мълчи, хубаво е всички тогава да си мълчат.

За доброто на Локомотив.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ