След това интервю, сигурно всички в Левски ги е яд, че Краев не е като Цунами

Левски - ЦСКА, Цунами

Защитникът на Левски Цунами даде интервю пред Дарик радио. Бразилецът вече е втори капитан на „сините“, а това практически означава, че извежда отбора с лентата, тъй като Ники Михайлов е резерва.

– Цунами, готов ли е Левски за втората част от сезона?

– Мисля, че да. Без съмнение мога да кажа, че в действителност ние работихме доста здраво. Мисля, че влизаме силни в тази част от сезона.

– Вече мина един мач. Мнението ти за срещата с Пирин?

– Беше труден мач, защото останахме и с човек по-малко. Въпреки това направихме повече положения от съперника. Смятам, че спокойно можеше да спечелим с 3:1 или 4:1.

– Следващият мач е срещу Арда. Мнението ти за този отбор?

– Това е един добър отбор. Ние ги познаваме. Смятам, че трябва да играем силно срещу тях, за да ги победим.

– Левски продаде Уелтън , Роналдо и Дарлан. Липсват ли ти и най-вече Велтон, който ти е голям приятел?

– Всички тези футболисти ще ни липсват. Сега в момента ние трябва да гледаме напред. Трябва да мълчим и да работим здраво, защото идват следващите мачове. Благодарности на тях за моментите, които преживяхме заедно. Сега гледаме напред и търсим нови победи.

– Фабио Лима бе привлечен в Левски. Адаптира ли се бързо?

– Да, той се адаптира много бързо и добре. Вече знае какво е Левски. В последният мач игра много добре и мисля, че ще продължи по същия начин.

– Едни си тръгват, а други идват. Ти подписа нов договор с Левски. Защо?

– Вече обясних, защо взех това решение. Имам уважение към този клуб. Предпочетох да остана в Левски. Договорихме се за добър договор и за двете страни. За мен, а и за клуба. И ето, че съм тук.

– Вече си и капитан на Левски, когато Ники Михайлов не пази, какво означава това за теб?

– Това означава много за мен, защото всеки иска да е капитан на своя отбор. Сега имам тази възможност, но с голям респект към Ники. Той е първият капитан, а аз съм втори. Удоволствие е да си капитан на Левски.

 Как виждаш шансовете на Левски в шампионата? Кое място може да заемете в края на сезона?

– Не зная коя позиция е по нашите възможности в края на сезона. Искам да печелим всичките си мачове. Трябва да вземем максимално много точки и да сме на въвлечени във върха на подреждането.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ