ЦСКА кани Карлос Насар като специален гост

7 Dni Sport20.02.2024
Европейско първенство по вдигане на тежести в София, Карлос Насар

От ЦСКА възнамеряват да поканят суперзвездата на българското вдигане на тежести Карлос Насар за специален гост в някой от следващите домакински мачове на тима, съобщават колегите от „Мач Телеграф“.

Тийнейджърът е страстен фен на „червените“ и нерядко подкрепя любимците си от Сектор Г. Очаква се от футболния клуб да уважат втората поредна европейска титла на Насар, като го наградят за успеха му в удобен за него момент, когато ще може да посети стадион „Васил Левски“. В неделя срещу Ботев Враца Карлос не успя да присъства на трибуните, тъй като бе възпрепятстван покрай триумфа си в „Арена София“.

Любопитна история покрай младия щангист отпреди 6 лета пък сподели във Фейсбук популярният привърженик Александър Владов-Пожарната. През 2018 година обещаващият талант е доведен от тартора на Сектор Г Росен Петров-Животното на популярното барче, по-известно като „Дървеното“.

Тогава старите другари Владов и Петров влизат в своеобразна закачка, че 14-15-годишното хилаво момче ще бие на щанги Пожарната.

„Гледам това дете и ми е смях! Викам, Росене, не ме занимавай с глупости… Това дете няма как да вдигне 50 кила! Росен вика, слагаш ли 500 лв. да видим кой ще дигне повече…“, сподели Пожарната в социалната мрежа и довърши историята. „Тогава мен ми светна, че тук има уловка и то голяма…

Росен трудно губи пари на бас, камо ли да се метне с 500 лева и то срещу мен пред толкова свидетели! Почудих се каква е уловката, но измънках нещо и отказах баса… Росен намери друга жертва за доста по-малко пари на бас и отидохме в залата! Там малкото момче свали дрехите си и аз щях да припадна… В живота си не бях виждал такива крака – крака на културист!

Попитах го на колко години е и каза: „Аз съм Карлос на 14 години! Какво се случи на нашия фен бе ясно, а аз гледах като гръмнат! Росен ми вика „Ей, не си бил толкова глупав. Отърва се! Това момче е Карлос Насар и преди дни счупи световния рекорд до 17 г. по вдигане на тежести!

Запомни, вика, това момче ще стане световен шампион! Запомних и се радвам, че това момче вече е един уникален мъж! Мъж-машина, а е само на 19. Успех Карлос, чакаме и световна, и олимпийска титла, както и нов световен рекорд!“, написа Александър Владов, поздравявайки Насар за златото от София 2024.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ