Наско започва да събира пак пари за НАП! В Кипър пишат: Взимаме до дни голмайстор на Левски

7 Dni Sport22.05.2024
Левски - Черно море, Джавад Ел Джемили

Една от звездите на Левски – Джевад Ел Джемили скоро отново може да се окаже в Кипър. Така тръбят медиите на Острова на Афродита.

Твърди се, че интерес към него има един от грандовете – АПОЕЛ. Тимът стана шампион, но стяга сериозно обновяване на редиците си. И ще вземе поне 5 нови попълнения за сметка на играчи, които си тръгват със сигурност.

Твърди се, че един от новобранците ще бъде Ел Джемили. Той е познат в Кипър. Испанецът с марокански корени се появи именно от там на „Герена“. Той бе част от Астерас Хлорака, чийто треньор по това време бе Бруно Акрапович, преди да бъде откупен от „сините“.

Ел Джемили в момента има 8 подадения в Първа лига и води битка за голмайстор номер 1 на Левски през този сезон с Рикардиньо. На „Герена“ е получена оферта от 500 000 евро за него, но шефовете са категорични, че струва поне двойно. Костов обаче му вдигна мерника, защото не подавал достатъчно. И го заби на пейката при победата над Локо Пд с 2:1.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ