Скрипта от конфликта между Веселин Маринов и Димитър М. Рачков. Ясна нетърпимост: Ще ти се завие свят

7 Dni Sport20.02.2024
Screenshot 2024-02-20 at 11.20.13

Със скандал започна новият сезон на предаването „Като две капки вода“. Редовните караници, които сме свикнали да гледаме Веселин Маринов и водещия Димитър Рачков вече са факт. Този път причина за забавния диалог между двамата бе Християна Лоизу, която е един от участниците в предаването. Водещият игнорира желанието на Маринов да даде коментар, който веднага реагира остро:

„Мога ли да изразя мнението си, тъй като не ми дадохте да кажа няколко уводни думи?“

„Ето, сега ви питам, но вие нищо не казвате. Всичко все ви е уникално!“, заяви Рачков по-късно.

Веско отговори, че за него Християна Лоизу е уникална, но сбърка името ѝ, което накара Рачков да реагира остро:

„Защо й казвате Лизо, тя е Лоизу. Научете имената на участниците, това е първото ви задължение.“

„Още малко ще те търпя и от следващата песен, ако ме подкараш така, свят ще ти се завие“, заяви Веселин Маринов. Рачков пък се закани да извика УНИЦЕФ, защото по думите певецът го насилва. „Извикай и баба си ако искаш“, каза Маринов.

Останалите участници в „Като две капки вода са: актьорите Иво Аръков, Владо Зомбори, фолпевицата Мария, Наско от Б.Т.Р., актрисата Елена Атанасова, инфлуенсърката Джулиана Гани и певецът Панайот Панайотов.

Първият лайф на шоуто единодушно спечели Зомбори. Той получи чек от 2000 лв. Парите ще дари на „Фондация за нашите деца“, където приемат деца, лишени от родителска грижа.

Автор: „Пловдив24.бг“

Запознати споделят, че скрипта /сценария/ за конфликта между Веселин Маринов и Димитър Рачков е в първия епизод само да подгреят, а в следващите епизоди и певеца да се включи с остри нападки, които забавляват зрителите. Димитър Рачков е споделял, че това е част от успеха на предаването, трябва да има закачка между водещ и част от журито.

Снимка: От Официалната Фейсбук страница на риали предаването „Като две капки вода“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ