Фаетон отсече: Ние сме най-добрите, а Ел Маестро е голям тактик

Хебър Пазарджик - ЦСКА, Матиас Фаетон

Нападателят на ЦСКА – Матиас Фаетон, говори пред клубната телевизия и сподели, че е много доволен от представянето си в последния шампионатен мач срещу Пирин (2:1). Националът на Гваделупа влезе от резервната скамейка, когато „червените“ изоставаха в резултата и бе с основен принос за обрата.

Фаетон вкара и даде асистенция за гола на Джонатан Линдсет в рамките на 60 секунди, с което помогна на отбора си да стигне до успеха в Благоевград.

„В последния мач влязох от пейката. Боря се за титулярно място – играя, за да помогна на отбора. Важно е да тичам, да бележа, да асистирам. Много съм щастлив от доброто си представяне в последния мач, но съм по-щастлив за отбора, защото беше важна победа. Трябва да продължим така!“

„Всеки ден на тренировките работя много, за да играя най-добрия футбол. Трябва да продължа да работя. Само да работя. Не само на терена, но и във фитнеса. Това е важно. Моите качества са да се надигравам един на един. Обичам да дриблирам. Ще продължавам да работя върху тях, но съм много уверен за бъдещето. Не се страхувам и знам, че ще бележа и ще асистирам“.

„Схемата е нова. Играем 4-4-2 в ромб. Харесва ми да играя. Ако треньорът ми каже да съм нападател, ще играя нападател. Ако иска полузащитник, ще съм полузащитник. Абсолютно готов съм да играя. Няма проблем. Треньорът е добър. Тактик е. Все пак името му е Маестро. Всичко е добре. Ново е за мен, но ми харесва. Харесва ми тактиката. Това е много добър футбол – пресиращ. Играем футбол“.

„Устройва ни само победа. Важно е за клуба, защото клубът е бил шампион. Титлата е много важна. Важно е да печелим. За петък съм уверен. Много съм щастлив, че съм тук. Това е голям клуб – най-добрият в България. Феновете са невероятни! Много са добри. Клубът е много добре организиран. Съотборниците ми са страхотни! Много добри футболисти са. Много съм уверен за бъдещето“, заяви Фаетон.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ