Андрей Жеков се отказа от работата с Пламен Константинов. Ясно е защо.

пламен константинов

Бившият капитан на националния отбор на България и помощник треньор на мъжкия национален отбор Андрей Жеков вече не е част от екипа на руския Локомотив (Новосибирск).

През миналия сезон Андрей Жеков бе помощник на Пламен Константинов в руския тим, който стигна до бронзовите медали в Суперлигата на Русия.

“Още по време на изминалия сезон разговаряхме с Пламен Константинов и той се съобрази с решението ми, да се завърна при семейството ми в България.

Изключително съм благодарен на Пламен и оценявам възможността, която той ми даде да работя на най-високо ниво в неговия екип както в Локомотив, така и в националния отбор на България!

Да работя в Локомотив за мен бе изключително позитивно.

Организацията в клуба от Новосибирск е на изключително високо ниво. Играл съм чужбина и знам за какво става дума почти навсякъде в Европа. В Новосибирск условията за работа бяха на перфектни. Единственото, с което не можах да свикна, е огромното разстояние до България. Затова взех решение, че искам да бъда при семейството ми”, заяви Андрей Жеков.

“Към момента си почивам. В един момент може и да приема предложение за работа от България или близки до страната ни държави. Сега се радвам, че съм с близките ми хора. Ходя да гледам почти всички двубои на сина ми Виктор и дъщеря ми Габриела. Подкрепяме ги с каквото можем”, добави Андрей Жеков.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ