Ганчев отказа много пари, за да го продаде, а сега Папазки не успя да го убеди да остане в ЦСКА

7 Dni Sport15.05.2024
ЦСКА - Черно море, Станислав Шопов, Иван Турицов, Асен Дончев, Амос Юга

ЦСКА е изпуснал висока, шестцифрена, сума за бившия капитан на тима и национал Иван Турицов, говорят злите езици около клуба. През зимната пауза в клуба е дошла сериозна оферта за десния защитник, но тя е била отхвърлена. Бившите вече шефове на клуба са били убедени, че Турицов ще поднови договора си и ще го продадат на по-късен етап за повече пари.

Бранителят обаче отказа да сложи подписа си под нов договор и в края на следващия месец става свободен агент, а ЦСКА няма да вземи нито лев за един от най-перспективните си футболисти. Очаква се той да продължи кариерата си в Полша.

Според осведомени, новите босове на клуба са направили опит да склонят Турицов да продължи да играе с червения екип, но и те получили отказ.

Кариерата на юношата на Литекс в ЦСКА тръгна назад от края на миналия сезон, когато той изпусна решаващата дузпа срещу ЦСКА 1948. Именно тази негова грешка лиши тима от първото място в класирането и позволи на Лудогорец да вземе 12-та си титла на България.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ