Нападател на Берое във „фризера“, отказвал да преподпише

7 Dni Sport14.09.2023
Пирин Благоевград - Берое, Вини Трибуле

Нападателят Вини Трибуле може и да е изиграл последния си мач с екипа на Берое. Причината камерунският нападател да не взима участие в мачовете на отбора през последните седмици, не игра дори в контролата срещу Етър, а също така да не води пълноценни тренировки с тима, е отказът му да подпише нов договор със старозагорци, пишат колегите от „Котаспорт“.

Собственикът на Берое Ернан Банато е бил категоричен, че няма да се разчита на Трибуле, ако той не поднови своя контракт с клуба.

Това означава, че камерунецът може и да е не облече повече зелено-белия екип, ако не склони да удължи договора си.

В последно време се заговори, че нападателят е в плановете за селекция на Левски и ЦСКА, което благодарение на мениджърски интереси е размътило главата му. Сега сините ще се опитат да го измъкнат без пари, възползвайки се от факта, че контрактът му изтича.

Oт началото на сезона Трибуле има 4 гола в 6 мача в Първа лига. През пролетта пък записа 14 срещи и реализита три пъти. Той дойде под Аязмото от френския Нанси.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ