Огромен удар: След БФС, Боби Михайлов загуби и Мария Петрова

7 Dni Sport16.05.2024
1

Скандалите около Боби Михайлов през миналата година бяха десетки. Жестоката му битка да се задържи на шефския пост в БФС приключи без успех, обаче все пак Боби Перуката успя да инсталира на поста солташака си Георги Иванов – Гонзо.

Отделно от неразбориите във футболния съюз, гърмяха и скандали около постоянните пиянски изцепки на Михайлов, а за капак на всичко гръмна и слух за любовна авантюра с по-млада жена, от която имал незаконно дете.

През цялото това време съпругата му Мария Петрова беше неотлъчно до него и го подкрепяше. Сега обаче златното момиче замина за Америка, при дъщеря им Елинор, която следва там, при това Борислав Михайлов не я придружи.

Според Лупа.бг Мария може би изобщо няма намерение да се връща. Двамата с Перуката от доста време са в криза на отношенията и тя сериозно обмисля да се раздели с него, основно заради привързаността му към чашката, която вече не търпи.

Домусчиеви не могат да повярват! Синът на разстрелян футболен бос е по-богат от тях, печели по 600 млн. евро на сделка

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ