Пореден обрат! Любо Пенев отпада като вариант за ЦСКА, „мекият“ Белчев остава

7 Dni Sport16.05.2024
Стамен Белчев - пресконференция

Ръководството на ЦСКА ще има среща със Стамен Белчев утре. На нея ще бъдат обсъдени в детайли три важни въпроса – селекцията на отбора, лятната подготовка и… варианта хасковският специалист да остане начело на тима.

На Белчев ще му бъде предложено да удължи престоя си в ЦСКА, което е сериозен обрат във вижданията на хората на новия собственик Валтер Папазки.

Припомняме, че няколко имена бяха спрягани за горещия „армейски“ стол – Любослав Пенев, Александър Томаш, Александър Тунчев…

Въпреки респектиращите им визитки, тримата останали на заден план по една причина – ще искат да имат голяма власт в Борисовата градина. А това ще ги вкара в конфликт с лицата на новите управници – Стоян Орманджиев и Михаил Александров. Наскоро бе назначен и шеф на скаутско звено, което ще прави селекцията, а не треньорът.

При тази ситуация в ЦСКА решили, че ще е по-добре новите шефове да започнат работа с по-отстъпчив и мек треньор като Стамен Белчев.

Всичко обаче зависи от разговора утре.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ