На най-високо ниво в държавата се намери решение за грозната ситуация в ЦСКА, Гриша Ганчев и Валтер Папазки изчакват

7 Dni Sport23.06.2023
валтер папазки

Преди няколко дни се изписа много по въпроса с новия стадион на ЦСКА и грозната ситуация, която се създаде около реконскруцията на именно съоражението в „Борисовата градиона“. Сега вече има и намеса на най-високо ниво в държавата, а именно от спортното министерство и лично от министър Димитър Илиев.

Както е ясно около 20 единтични и организирани жалби са полетели по процеса, която ЦСКА е задвижил. Всичко това бави реконструкцията и всички процеси, които са включени преди, да се направи първа копка. Феновете на ЦСКА се ядосаха и то заслужено след това действие на така наречените „зелени“.

Именно затова министър Димитър Илиев е предприел действие около стадион „Българска армия“.

„Предприети са действия за стадиона на ЦСКА. Направихме среща с г-н Ганчев, на която той ме запозна с проекта. Има още няколко институции, които трябва да дадат становища. Ще бъде прекрасно да се случи това нещо.“, казва министър Димитър Илиев за действията, които е предприел.

Собствениците на ЦСКА – Гриша Ганчев, Данаил Ганчев, Валтер Папазки и Христо Стоичков са доволни от показаната активност и се надяват този път всичко, да се случи както трябва.

Новото съоражение на „червените“ ще бъде построено за около 1,5 – 2 г. след първата копка.

Феновете на ЦСКА са в готовност за организиране на протести, ако процесите продължават, да се бавят умишлено.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ