Пирин Благоевград може да привлече Камен Хаджиев през зимата

7 Dni Sport02.11.2022
Камен Хаджиев, Пакхакор

Пирин Благоевград може да привлече бившия защитник на Локомотив София и Берое – Камен Хаджиев. 31-годишният бивш национал разтрогна със столичните „железничари“ през месец октомври поради лични причини и се прибра в родния си Гоце Делчев.

Сега ръководството на „орлетата“ се надява Хаджиев да се съгласи да подсили отбора в битката за оцеляване в елита през пролетта. На стадион „Христо Ботев“ ще имат нужда от сериозно подсилване през зимата и ще се опитат да убедят централния бранител да подпише с тях.

С оглед на по-близкото разстояние до Гоце Делчев не е изключено Хаджиев да приеме предложението. До края на годината обаче той няма право да играе, тъй като разтрогна с Локомотив след затварянето на трансферния прозорец.

В България бранителят е носил още екипите на Родопа Смолян, Пирин Гоце Делчев, Миньор Перник и Берое. В чужбина пък той е игра в Германия, Нидерландия, Унгария и Узбекистан. Като юноша изкарва период в Шалке 04.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ