„Да истина е той си тръгва от Левски. Не е съгласен, с това което се случва в клуба.“

7 Dni Sport02.11.2022
Левски - ЦСКА, Станимир Стоилов, Цунами

Левски днес гостува на Черно море в първия си от общо два мача в морската ни столица, които ще се изиграят само за няколко дни. Втората среща ще бъде срещу Спартак Варна. Коментарите и анализите по „сините“ групи показват, че всички желаят две победи с добра игра и изразителни резултати, но има четива на другите теми.

Едно такова ще публикуваме сега, но сме длъжни да споменем, че е без редакторска намеса и информацията, която се споделя от автора Николай Гиозев не е потвърдена, а към момента е само спекулация.

Четивото на запалянкото на Левски:

„Интересни неща се случват в Левски. Говоря за декларацията. Според мен тя е добре издържана и заслужена от всички в БФС. Трябва промяна, но аз ще коментира друго. Оново интервю на Мъри преди време, в което бе казал, че Ники Михайлов се е заблуждавал, че е вратар през последните няколко години, когато е бил тотално извън форма. След това, когато го остави да бъде втори избор в Левски и сега след тази декларация едно е сигурно. Николай Михайлов си тръгва от клуба. Имам информация, че не е съгласен, с това което се случва и в частност позициите, които се изразяват срещу воденото от баща му Борислав Михайлов – БФС.

Според мен и инфорамацията, която имам ще е още на зима. Най-вероятно става въпрос за трансфер в чужбина. По този начин се отваря допълнителна работа на Мъри и той ще трябва да привлича втори вратар за Левски, но да изчакаме.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ