Екс-шеф на Левски: Не е нормално това, което публиката на ЦСКА прави! Можем да станем шампиони

7 Dni Sport09.10.2022
томас_лафчис

Надявам се, че ще станем шампиони. Със сигурност трябват три-четири сериозни попълнения. Оттам нататък доказа в мачовете досега, че е в състояние да се пребори. Но това ще бъде изключително трудно, защото „Лудогорец“ е изключително добре подготвен отбор и структурно, и спортно-технически. Смятам, че битката ще бъде много сериозна, заяви бившият президент на Левски Томас Лафичс.

Особеното при нас е духът, той е в душите и в сърцата на хората. Тези стотици хиляди, да не казваме милиони фенове, които никога не са го оставяли. Дори в най-трудните години, когато ние започвахме – 1991 г. имаше по 400-500 души на мач. Въпреки това, навсякъде в страната се знаеше, че левскарите са изключително много, които при малко по-променени обстоятелства – отборът показва на терена своите възможности, стадионът се пълни. Това го отличава. Другите големи отбори? Виждате ЦСКА в момента – разправии, саботажи, не иска да ходи половината публика. Не искам да казвам причините, но това за мен не е нормално. Нормалното е това, което правят феновете на „Левски“, добави бившият бос.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ