Оперираха национал от ЦСКА, всичко е минало успешно

7 Dni Sport23.09.2022
Асен Дончев,

Днес футболистът на ЦСКA – Асен Дончев претърпя успешна операция на коляното в германския град Мюнхен, обявиха от клуба. Младежкият национал на България получи контузия по време на шампионатния мач срещу Славия (2:0), игран на стадион „Българска армия“.

След обстойни прегледи стана ясно, че освен хрущялът е увреден и менискусът на десния му крак и се налага незабавна оперативна интервенция.

Ръководството на клуба предостави възможност на своя играч да получи възможно най-добрата и квалифицирана медицинска помощ в реномираната клиника „Атос“ в Мюнхен (Германия).

Артроскопията бе извършена успешно тази сутрин от д-р Ерих Рембек и неговия екип. Очаква се възстановяването да продължи около месец и половина, а след 3 месеца футболистът ще е напълно готов за игра и ще има възможност да започне зимната подготовка наравно с останалите играчи на ЦСКА.

„Пожелаваме на Асен Дончев бързо възстановяване и завръщане на терена!“, написаха „червените“ на официалния си сайт.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ