Легендарния Бьорн Борг: Да истина е за Григор Димитров, знам го, вие много бързате

7 Dni Sport23.09.2022
Бьорн Борг, Джон Макенроу

Легендата на световния тенис Бьорн Борг смята, че Григор Димитров не бива да бъде отписван от големите сметки. Борг направи изказването си пред родния футболен привърженик Кирил Евтимов в коридорите на лондонската зала „О2 Арена“, където се провежда настоящето издание на „Лейвър Къп“.

66-годишният швед, който е притежател на 11 титли от Големия шлем, е ангажиран сериозно с турнира, тъй като е капитан на отбора на Европа, в който участват Каспер Рууд, Рафаел Надал, Стефанос Циципас, Новак Джокович, Роджър Федерер и Анди Мъри, а резерви са Матео Беретини и Камерън Нори.

По време на разговора си с Евтимов, Бьорн Борг коментира и представянето на голямата звезда на българския тенис Григор Димитров.

„Конкуренцията в световния тенис в момента е много тежка. Григор Димитров обаче не трябва да бъде отписван“, заяви Ледения пред бургазлията.

Освен с легендарния швед в „О2 Арена“ Кирил Евтимов успя да се засече и с бившия американски тенисист Джим Къриър – притежател на четири титли от Големия шлем.

Автор: „Спортал“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ