Не е за вярване! Левски изхвърча от Европа след драма на „Герена“

payimage-546008

Левски шокиращо отпадна от Хамрун Спартанс, след като малтийците ликуваха на „Герена“, разплаквайки „Синя“ България. Отборът на Станимир Стоилов допусна поражение с 1:2 в редовното време и след продължения (2:2 общ резултат от двата мача), а при дузпите отстъпи с 1:4 и са аут от Лигата на конференциите.

Хамрун Спартанс измъкна победата в редовното време пред невярващите хиляди фенове, изпълнили стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Припомняме, че Левски спечели гостуването в Малта с 1:0 след гол на Филип Кръстев в 95-ата минута.

В 78-ата минута на реванша „сините“ бяха шокирани, след като малтийците успяха да поведат в резултата. Матю Гюлами се разписа, възползвайки се от груба грешка на Николай Михайлов. Капитанът на Левски първоначално улови удара му, но изпусна топката пред голлинията и номер 6 от състава на Хамрун я довкара във вратата му.

В 91-ата Цунами изравни и „сините“ предвкусваха класирането в плейофа, но само секунди след това Михайлов отново сгреши и малтийците пак излязоха напред в резултата. Райън Камензули направи 1:2 в 92-ата минута, което означаваше продължения, в които да се определи кой от двата тима ще бъде краен победител.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ