Левски пусна билетите за мача в Малта с едно условие

Левски - ПАОК, Фенове

Билетите за феновете на Левски за гостуването на Хамрун в Малта вече са в продажба, обявиха от клуба. Цените на пропуските са по 20 евро, като се продават единствено на каса в града на мача.

„Сините“ предупредиха привържениците си да купуват билети само за определения им сектор, тъй като няма да бъдат допуснати да влязат на стадиона от друго място.

Ето какво написаха от Левски:

„Левскари,

Билетите за първия мач от 3-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2022/2023 срещу „Хамрун Спартанс“, които са предназначени за привържениците на „Левски“ са пуснати в свободна продажба.

Цената на талоните е 20 евро и се продават единствено в Sparta Cafe – 680 High Street, Hamrun, Malta.

Виж локацията ТУК: https://www.google.com/…/@35.8855966,14…/data=!3m1!1e3…

Във вторник, 2 август и сряда, 3 август билети се продават от 18:00 до 22:00 часа. В четвъртък, 4 август билети ще се продават от 10:00 до 13:00 и от 15:00 до 18:00 часа местно време.

Привържениците на „Левски“ ще бъдат настанени в Millenium Stand D на Национален стадион „Ta `Qali“. Призоваваме Ви да си купувате билети само за предназначения за „Левски“ сектор, в противен случай няма да бъдете допуснати на стадиона от домакините. Схема на стадиона може да видите изобразена!

Мачът е на 4 август, четвъртък от 20:30 часа българско време.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ