Феновете на Ботев обявиха пълна подкрепа към Зингаревич

Ботев Пловдив,

Привържениците на футболния Ботев Пловдив обявиха пълна подкрепа към собственика на клуба Антон Зингаревич. Обединени фракции „Бултрас“ излязоха с официална позиция след среща с ръководството на „жълто-черните“.

„Снощи, по настояване на „Бултрас“, бе проведена среща с ръководството на Ботев (Пловдив). Присъстваха представители на всички фракции на „Бултрас“, а от страна на клуба бяха Герман Чистяков, Асен Караславов и Азрудин Валентич. Срещата имаше за цел да сложи край на спекулациите, че „Бултрас“ са против управлението на г-н Антон Зингаревич. Напротив – заявихме категорично, че собственикът на клуба има нашата абсолютна подкрепа да доразвие проекта Ботев!

Другата основна причина за срещата бе да получим адекватно обяснение за кошмарния старт на сезона и спешните действия, които ще бъдат предприети за справяне със ситуацията. И двете страни откровено споделиха грешките, които виждат, за да се стигне до настоящата криза и необходимите промени. Азрудин Валентич бе категоричен, че няма никакво намерение повече да бъде треньор, още по-малко – да влияе върху работата на бъдещия наставник на Ботев (Пловдив). Оставането му в клуба е по изричното настояване на собственика г-н Антон Зингаревич.

Накрая, феновете заявиха, че ще окажат своята пълна подкрепа в предстоящия мач на Ботев срещу ЦСКА и очакват от всички играчи максимално себераздаване на терена. Заедно ще успеем! Само Ботев!“, се казва в позицията на феновете на „жълто-черните“.

След четири изиграни срещи Ботев (Пловдив) е единственият отбор без спечелена точка във футболната Първа лига. В петия кръг от шампионата „канарчетата“ приемат ЦСКА. Мачът е в неделя (7 август) от 21:00 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“ в пловдивския квартал „Коматево“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ