Арда ще си връща самочувствието срещу закъсалия Пирин

7 Dni Sport17.09.2021
левски - арда

Отборите на Арда и Пирин Благоевград се изправят един срещу друг във втория двубой от осмия кръг в efbet Лига. Срещата на „Арена Арда“ стартира в 18:15 часа.

Новият наставник на домакините от Кърджали Георги Чиликов сподели след загубата от Ботев Пловдив, че трябва време, за да може той и футболистите да се опознаят.

Пламен Крумов е наказан и ще пропусне днешния мач, докато Атанас Зехиров и Давид Кики са в очакване на дебют като титуляри.

Колебания обаче има още за Чиликов за това на каква схема да заложи срещу благоевградчани. Арда пък няма победа в предишните си 3 шампионатни мача.

В същото време Пирин е без спечелена точка като гост от началото на сезона. Орлетата“ са и в серия от 3 поредни загуби в първенството.

Новаците в елита отправиха остра атака срещу съдийството на Георги Давидов при загубата на тима от Локомотив София с 1:2 в миналия кръг.

Станислав Костов пък се очаква да поведе „зелената“ атака срещу Арда.

18:15 часа | АРДА – ПИРИН БЛАГОЕВГРАД

Вероятни състави на двата отбора:

АРДА (4-2-3-1): Иван Караджов – Милен Желев, Милен Стоев, Алекс Петков, Давид Кики – Лъчезар Котев, Иван Тилев – Спас Делев, Румен Руменов, Иван Коконов – Тонислав Йорданов

Старши треньор: Георги Чиликов

ПИРИН БЛАГОЕВГРАД (4-2-3-1): Петър Петров – Педро Ферари, Стилиян Николов, Петър Занев, Александър Дюлгеров – Красимир Станоев, Светослав Дяков – Мохамед Брахими, Конър Хендерсън, Антон Карачанаков – Станислав Костов

Старши треньор: Уорън Фийни

Главен съдия: Георги Кабаков, град Пловдив

Стадион: „Арена Арда“, град Кърджали


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ