Играчите на ЦСКА прибрали по 10 000 лв

7 Dni Sport17.09.2021
ЦСКА - Осиек, Отбор

Играчите на ЦСКА били зарадване. Всеки един от футболистите е получил премията си за елиминирането на Осиек във третия квалификационен круг на Лигата на конференциите. За отстраняването на хърватите те са взели по над 10 хиляди лева. В началото на август армейците не оставиха съмнение в превъзходството над съперника. Те пометоха хърватите на „Васил Левски“ с 4:2, като успехът можеше да бъде още по-убедителен. В реванша поведоха с попадение на Греъм Кери, а въприки, че Осиек изравни още до почивката, ЦСКА нямаше проблем да се класира.

За елиминирането на чешкия Виктория Пилзен пък играчите на Стойчо Младенов ще получат по около 3 пъти по-голяма сума в сравнение с тази за отстраняването на Осиек. Само за влизането в гръпите на Лигата на конференциите червените заработиха бонус от УЕФА в размер на 2.94 милиона евро.

Победата в тази фаза пък носи 500 хиляди евро, а равенството вкарва в касата на клуба 166 хиляди евро. За първо място в групата се полагат 650 хиляди евро, а за второто – 325 хил. евро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ