Буря под Аязмото! Шеф си тръгна по странен начин с думите: Оставям ви добър отбор

7 Dni Sport01.09.2021
валентин грудев

Спортният директор на Берое Валентин Грудев подаде оставка. Тя идва по никое време, още повече, че никога не е имало претенции към работата му. Това казва самият и той: Оставям добър отбор“!

„Във връзка с незадоволителните резултати от последните няколко срещи на представителния отбор на ПФК Берое, взех решение да подам оставка, като спортен директор на клуба“, се казва в неговото официално изявление.

„Имам доблестта и смятам, че трябва да поема отговорност за негативните резултати, като считам, че по този начин ще се намали създалото се напрежение сред нашите фенове. Убеден съм, че разполагаме с много добър и балансиран отбор, добри треньори и професионална организация в клуба. Вярвам, че в предстоящите футболни срещи отборът ще излезе от тази мини криза и ще успее да зарадва с победа и добра игра многобройните фенове на любимия отбор“, добавя Грудев.

„Всички, които ме познават достатъчно добре, знаят, че през времето, в което изпълнявах длъжността спортен директор, работих със сърце и душа за нашия любим отбор.“

„Изказвам своята благодарност на собствениците на отбора, на треньорите, на футболистите и на служителите, с които съм работил последните четири години. Искрено пожелавам много успехи и здраве на футболистите и на всички, които защитават честта на този велик отбор“, казва още Валентин Грудев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ