Гонзо отсече: Готови сме за Словачко! Локомотив щеше да има предимство при старите правила

Георги Иванов - Гонзо

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов призна, че тимът е още по-подготвен за предстоящия мач със Словачко, отколкото първата среща с чехите от Лигата на конференциите.

„Опитваме се да бъдем спокойни, да го предадем на футболистите. „Колкото повече наближава мача, толкова се вдига напрежението. Смятам, че след първия мач, който изиграхме, познаваме отбора на Словачко. Знаем, че са силен отбор. Подготвени сме и сме по-добре, отколкото първия мач. Имаме гол преднина и вече треньорът може да прави тактика, каквато си иска”, започна Гонзо пред DIEMA SPORT.

„Локомотив щеше да има по-голямо предимство при старото правило за гол на чужд терен, но такива са правилата. Ще бъде интересно. Ако трябва да обобщим цялата картина, изграждахме нашия отбор повече от две години. От спечелената купа срещу Ботев и след две години отборът доби синхрон и „орбахме плодовете”. Това, че си тръгнаха голяма част от защитниците, наруши синхрона, който имаше в отбора. Новите са с качества, гледали сме ги в другите отбори, които са играли”, каза още Гонзо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ