Първенството започна със здрава битка и постно нулево реми между Царско село и Черно море

царско_село_черно_море2

Царско село и Черно море не успяха да се победят в първия двубой от новия сезон на efbet Лига. Двата отбора завършиха наравно 0:0, като зрителите по трибуните видяха много битка, но много малко чисти голови положения.

В третата минута Родриго центрира от пряк свободен удар, но Попадийн изчисти в ъглов удар. След него обаче играч на гостите игра твърде слабо и много неточно с глава, а опасността премина. Пет минути след това Георги Георгиев отрази по страхотен начин удар от въздуха с петичка на Венци Василев.

В 19-ата минута Виктор Попов получи на скорост в пеналтерията, подаде към непокрития Родриго Вилела, който се завъртя и моментално шутира към десния ъгъл, но в аут.

В 37-ата минута Пабло Гарсия бе оставен непокрит пред дъгата, финтира бранител и стреля по земя с десния крак, но Янко Георгиев улови.

Още в 47-ата минута гостите създадоха първата опасност за втората част. Стефан Велев бе изведен на отлична стрелкова позиция от границата на наказателното поле, но опитът му за гол с левия крак по земя бе отразен без проблем от Янко Георгиев.

В 53-ата минута Милчо Ангелов имаше най-добрия шанс да открие резултата, след като се озова сам срещу Георгиев на два метра пред голлинията след пас от дясното крило на Шопов, но стражът на гостите блонжира по перфектен начин в левия ъгъл и предотврати сигурно попадение.

Десетина минути след това Пабло Гарсия пробва далечен изстрел с левия крак по посока левия ъгъл, ала стражът на „царете“ внимаваше и спаси.

В 85-ата минута Петър Атанасов овладя отбита от защитата топка след свободен удар и шутира силно с десния крак, но над напречната греда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ