Живко Миланов: Левски ще е в шестицата! Времето ни притиска и не искаме да грешим с футболисти

живко_миланов

Треньорът на Левски Живко Миланов говори пред медиите преди утрешния мач със Славия. Двубоят е на стадион „Георги Аспарухов“ от 21:00 часа. Според наставника на „сините“ отборът му е готов за старта на шампионата.

„Въпреки че беше труден период, свършихме доста работа. Готови сме за утрешния мач, макар че все още не сме окомплектовани. В следващите седмици ще попълним липсващите постове с трима играчи.

Ние имаме добри условия на „Герена“, но беше хубаво да се отделим от София и семействата за определен период. Но играчите бяха доста сериозни и свършихме необходимото и тук.

Вратарската позиция не ме притеснява, защото Ники Михайлов ще подпише договор следващата седмица. Той започна късно подготовка, но е взел насериозно нашата договорката и скоро ще е в състава.

Има оптимизъм в отбора и съм сигурен, че момчетата ще се представят по-добре от миналия сезон. Не са поставяни конкретни цели към нас, но при добър старт момчетата ще дадат максимума, Ако можем да вземем футолистите на съответните позиции, ще изглеждаме различно.

Надявам се Левски да завърши по-напред в класирането от миналия сезон. Можем да влезем в първата шестица, но няма защо да се заблуждаваме за нещо повече. По-важно е тези млади момчета да добият самочувствие и да израстват.

Времето ни притиска и не искаме да грешим с футболисти. Българите, които имаха качества да играят за Левски, вече си имат отбори. Футболистите не са толкова прости – като разберат, че един отбор има финансови затруднения, ни отказват. Вече двама го направиха“, коментира Миланов.

Треньорът е оптимист за изхода на мача със Славия.

„Симеон Славчев изигра всички контроли без последната с Етър. Тренира наравно с останалите и ще е на разположение за мача със Славия.

В контролите усетихме ентусиазма на феновете, който го има и в съблекалнята. Нормално, защото в отбора 90 процента са юноши на Левски. Има предстарстова треска при тях, но трябва да са спокойни.

Контролите на Славия бяха закрити и не можеше да ги гледаме. Аз обаче имам идея как ще изглежда Славия. Загорчич е добър специалист, но за мен е важно как ще изглежда Левски. Отборът ни ще излиза само и единствено за победа“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ