Адвокатът на ЦСКА потвърди за смяната на името и проговори за акциите на клуба

станислав_трендафилов

Адвокатът на ЦСКА – Станислав Трендафилов, присъства на Общото събрание на акционерите. След сбирката той обяви радостната вест за всички „армейци“, че скоро клубът ще си върне старото име, като юридическата процедура за това стартира от понеделник.

„В точка „Разни“ акционерите са взели решението да се промени името на клуба, като се махне прословутото тире и да се върне старото име. От понеделник започва юридическата процедура по смяна на името. Изготвяме документацията, внасяме в търговския регистър и вписваме новото име.

Живот и здраве, другата или най-късно по-другата седмица би трябвало ЦСКА да е с автентичното си име. Дано вписването излезе и да нямаме проблеми, като за мача с Лудогорец да имаме оригиналния автентичен ЦСКА“, каза адвокатът на „червените“.

Той бе попитан дали е трябвало да се обсъжда оттеглянето на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов от ЦСКА на Общото събрание на клуба.

„По тази тема промяна няма, не е взето друго решение. Джирата, заедно с акциите и книгата са в касата на клуба в момента. Не е обсъждан въпрос съгласно Устава с 3/4 капитал, както те притежават, да се прехвърлят на трето лице. Тоест няма конкретно лице, на което да са решили да го прехвърлят. Но промяна в тяхната позиция няма“, заяви Трендафилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ