Общото събрание на акционерите в ЦСКА започна! Всички чакат решението на Ганчев

ЦСКА - Сиренс, стадион "Българска Армия"

Съботният ден обещава да бъде изключително интересен за всички, които обичат ЦСКА. Към 9:00 часа стартира Общо събрание на акционерите.

До тази законова възможност се стигна, след като настоящото ръководство изкупи емблемата, символите плюс всички активи и пасиви срещу 8 млн. лв

То беше свикано още на 19 януари, като се очаква най-важният казус да бъде премахването на „тирето“ от славното име на клуба. Така или иначе, решението е взето, като то остава да бъде официализирано. До законова възможност за подобна промяна се стигна, след като настоящото ръководство изкупи емблемата, символите и всички активи и пасиви на фалиралото дружество срещу 8 млн лева.

Първа точка в събранието също така е „Избор на одитор за 2021 година“.

С нетърпение от „червената“ общност се очаква решението на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, които по-рано тази седмица обявиха намерението си да се оттеглят от клуба. От своя страна феновете на „армейците“ предприеха сериозна кампания за промяна на тяхното решение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ