Легенда на Локомотив (Пд): Не е невъзможно да станем шампиони

Христо Бонев

Легендата Христо Бонев празнува вчера 74-ия си рожден ден. Славният футболист и треньор на черно-белите и националния тим посети следобед „Лаута“, където почерпи отбора и получи подаръци.

„Имахме тържество на стадиона – цялото ръководство, треньорите, съставът. Те ми пожелаха здраве най-вече и още много години да сме заедно. А аз си пожелах от тях това, което направихме през 2004 година, ако имаме възможност, да го повторим – шампионската титла. Въпреки че ще е много трудно, но не е невъзможно. Засега Александър Тунчев е взел всичко най-добро от треньорите, с които е работил и като играч, и после като помощник. Той заедно с Георги Илиев, със Стоян Колев и с Йордан Юруков ще постигнат успех, който никой не очаква. Екипът на Тунчев е от компетентни хора, които са отговорни и най-вече сигурни. Те четиримата ще постигнат много в Локо, защото знаят какво значи черно-бялата фланелка и имат закалката. Надявам се възходящото представяне на отбора от последните години да продължи“, сподели Зума пред „Тема Спорт“.

„За нас е важно, че гръбнакът на отбора бе запазен. Политиката на нашия президент е да съумеем да вкараме в първия тим наши юноши. Треньорите я следват, което е много хубаво“, продължи Бонев, а за налагането на сина на Георги Иванов-Гонзо – Александър, той заяви:

„От това, което виждам от Александър Иванов, съм обнадежден. Важното е, че той носи името на дядо си, който беше изключителен футболист и много уважаван човек в Пловдив. Аз лично ще се радвам, ако той постигне по-големи резултати от баща си, защото има тези качества. Даже на една контрола му казах: Гонзо, твоят син е по-бърз от теб. Дано момчето да продължи да се развива все така добре.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ