Гонзо разкри кой спасява Левски и се закани на „сините“ за купата

7 Dni Sport26.05.2020
Павел Колев, Георги Иванов - Гонзо

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) – Георги Иванов – заяви, че тимът се бори да спечели Купата на България и да се класира за европейските клубни турнири. Гонзо не пропусна да коментира и ситуацията в Левски.

„Започваме да влизаме в ритъм. Смятам, че за футболистите е малко по-сложно, защото имат малко време за подготовка до първия официален мач. Борим се за евротурнирите и да спечелим Купата. Запазихме отбора и футболистите, които са ни нужни. Имаме всякакви шансове, за да постигнем целите. Вече имаме набелязани играчи. Трябва да разчиташ на млади таланти, когато ги имаш. Никой няма да се откаже от млад футболист и да се опита да го наложи. Ние имаме балансиран отбор от българи и чужденци“, заяви Иванов.

„През следващата годината целите ще са по-високи. Ще гоним европейските турнири и по-предно класиране“, добави още той.

„В Левски имаше такава криза и преди Спас Русев, и преди Божков. Проблеми с лиценза, проблеми със собствениците, но Левски показа защо е велик клуб. Ако не бяха феновете, Левски да бе фалирал отдавна. Смятам, че при всички положения това, че Наско Сираков става президент, ще бъде положително за Левски. Качествата, които има, няма смисъл да говоря. Сигурен съм, че ще успее“, коментира Гонзо и допълни, че Локомотив има всички шансове да победи Левски за Купата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ