Скандалът в Ботев Пд се разраства! Палийски привиква Белия заради обвиненията в лъжа!

Ботев Пд - Ангел Палийски и Иван Йотков

Скандалът в Ботев Пд се разраства. Президентът на канарчетата Ангел Палийски влезе в още по-голяма конфронтация с треньора на отбора Николай Киров, след като босът  зад думите си, изречени от него в петък.

Тогава Палийски най-отговорно и смело обяви, че основният състав на Ботев Пд е запазен, в клуба няма финансови проблеми, а изненадващо каза, че и бюджетът дори е увеличен с 20%, а не е намален.

Треньорът Николай Киров обаче тотално опроверга шефа си след снощното поражение от Левски с 0:1.

„Не съм гледал все още интервюто на Киров, но това, което вие ми казвате, ме възмущава. Аз заставам зад думите си от вчера (б.р петък), може да питате и футболистите дали имат неизплатени заплати. Бюджетът на тима е ясен и Николай Киров е запознат с него. Утре е падежът на заплатите, но няма някой, който да не си е получил възнаграждението си по договор. Ако това, което ми казвате, е вярно, в понеделник ще се съберем с ръководството и с Николай Киров, като ще обсъдим неговите думи. При подобни стечения на обстоятелствата, ще има и становище от клуба, с което да се изяви нашата позиция“, заяви Палийски, цитиран от „Трибуна Пловдив“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ