Войната в Ботев стана публична! Киров разкри грозните лъжи на Палийски!

Botev-Levski02

Старши треньорът на Ботев Пд Николай Киров влезе в открита война с президента на клуба Ангел Палийски. Вчера вторият даде интервю, в което обрисува положението на „Коматево“ в розови краски, докато Белия изкара наяве грозната истина и размаза от критики шефа си.

Кайзер абдикира пред силен Левски след 92 минути геройства! “Син” талант облян в сълзи след победния си гол!

„Аз съм човек, който обича истината. Бюджетът за трансфери през зимата бе намален с 10%, сега с още 20%. Дължат се пари на футболисти. Гръбнакът на отбора не е запазен, в сравнение с миналата година днес нямаме поне 11 основни играчи! Ако това е запазване на състава, не знам какво не е!

Като състав нещата не ми допадат. Важното е отборът как се развива, а ние не се развиваме. Имаше много странно изказване на наш ръководител, което не отговаря на истината. Няма как спортно-технически нещата да се подредят. Притеснява ме, че не виждам никаква дълбочина и ширина в състава. Трудно бихме се справили в такова първенство. Ангел Палийски сподели интересно изказване, което не отговаря на фактите. Това са реалните факти и няма как като намаляваме бюджета да израстваме като отбор.

Исках да се разделим с Алваро Юлиано и Пламен Димов. Всичко друго е по финансови проблеми. Не може да се говори за входящ трансфер.

Минаваме на друг етап. Нямаме реална конкуренция. Реално имаме конкуренция само на три позиции. Не очаквам нови попълнения, тъй като се заяви, че нямаме финансовите възможности.

Съжалявам за начина, по който загубихме днешния двубой, защото това действа психологически на нашия състав. Имаме много работа за вършене. Никога не съм се предавал, но ще е много трудно тази година.

Не е лесно да загубиш в последната минута. Явно тенденцията от миналата година продължава. Трябваше да бъдем по-подредени. Липсваха хора в средата на терена в този момент. Много лековато се допусна тази загуба. Определено Левски започна по-добре мача, но това е нормално, защото са в по-добър ритъм. Двубоят обаче трябваше да завърши при заслужено равенство. За мен беше важно да спечелим нещо от този двубой, защото всяка точка тази година ще бъде важна“, каза Николай Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ