Адвокатска проверка бави обявяването на новия треньор на Левски! Назначението става факт до часове

IMG_6288

Ръководството на Левски в лицето на изпълнителния директор Красимир Иванов и собственика Спас Русев продължават преговорите със словенеца Славиша Стоянович, който от вчера е в България. Двете страни седнаха на финални преговори тази сутрин в 10:00 часа, за да договорят последни детайли около контракта на специалиста, съобщава Sportal.bg.

Роденият в бивша Югославия словенец е в контакт със своите адвокати, които преглеждат договорите, което само показва, че е съвсем близо до това да стане официално треньор на 26-кратните шампиони на България. Почти сигурно Стоянович, който е печелил два пъти титлата на Словения с Домжале и веднъж тази на Сърбия начело на Цървена звезда, ще подпише за 1+1 години.

Той пристигна вчера в София, като дори разгледа базата и стадион „Георги Аспарухов“, след като „сините“ отпътуваха за Коматево, където снощи победиха с 1:0 Ботев (Пловдив) в мач от първия кръг на Първа лига. Предвид това, че стана известно негово присъствие у нас, Стоянович промени първоначалните си планове да гледа Левски на живо. Той остана в столицата, където първо наблюдава по телевизията Лудогорец – Етър, а след това и победата на столичани.

Очаква се 48-годишният наставник да пристигне с екип от двама асистенти, като останалите представители в неговия щаб да бъдат двама или трима българи.

Един от тях ще бъде треньорът на вратарите Валентин Захариев, който след идването на Делио Роси работи в школата на „Герена“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ