ФОТОФАКТИ: Това мина всякакви граници! „Търгашинът“ Домусчиев изнудва фенове от стара Лада – пуска те на мач от Първа лига, само ако купиш билет и за ШЛ!

2

Феновете на Етър станаха жертва на невиждано изнудване вчера при гостуването на Болярите на Лудогорец. Не стига, че реферите не отсъдиха чиста дузпа за игра с ръка на Якуб Швиерчок в края на мача, ами и „виолетовите“ привърженици са били принудени да си купят и билети за мача на разградчани с Видеотон от квалификациите за Шампионска лига, за да бъдат допуснати на стадиона.

Ето какво написаха от Ултрас Етър във фейсбук страницата си:

„Ще ви разкажем как се влиза в „спортното бижу“ на един местен олигарх и търгашин“.След около час път от Велико Търново сдо сектора за гости на Кирчо Домуса,посрещат те група ченгета които ти казват,че билети няма.Мача е почнал ,минутата е 15 и хората седят на паркинга и чакат.Появява се стара Лада, един от ибрикчиите на Киро вади билетите..мача е започнал преди 20 минути.Нареждаш се за билет ,плащаш си чинно 8 лв за хартийката която е за мача на „евробоеца“ с Видетотон след седмица !!!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ