Вальо Илиев закопа „авиаторите“: Като фен на ЦСКА ми се искаше да бяхме играли по-офанзивно срещу Зоря

7 Dni Sport19.08.2019
валентин илиев

Валентин Илиев коментира мачовете на ЦСКА в Лига Европа срещу Зоря. Както е известно, „червените“ отпаднаха след 1:1 у дома и 0:0 като гости. Бившият треньор на 1948 направо закопа „авиаторите“, тъй като се изпусна и призна „че като фен на ЦСКА му се е искало отборът да играе по-офанзивно срещу Зоря“!

„ЦСКА беше по-добрият отбор от Зоря. Нормално е да има горчивина от отпадането. Зоря беше напълно преодолим отбор. Осиек бяха по-добри от Зоря. Видяхте, че дори когато Зоря имаше и човек повече, не промениха нищо.

Не може да казваме само малшанс и съдията. Имаше неправилни решения на съдиите, но нека гледаме футболното. Имаха своите положения, но не успяха да ги реализират. Факт е, че дадоха всичко от себе си. Но не успяха да преодолеят съперник, който беше под тяхната класа.

 

СЛЕДИ ВСИЧКО ИНТЕРЕСНО ЗА ЦСКА НА НАЙ-НОВИЯ ЧЕРВЕН САЙТ – ТУК

 

Има треньорски указания, които трябва да се изпълняват. На нас може да ни се иска да играят супер офанзивно, но не знаем какъв е бил разборът на треньора. Като фен и на мен ми се иска да играят по-офанзивно, но не знаем каква е била целта и какви са били треньорските указания“, коментира Вальо Илиев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ