На вниманието на МВР: Фенове на Левски официално заплашиха да пребият звезда на Берое!

7 Dni Sport12.08.20191
Левски - берое, иван бандаловски, иван минчев

Фенове на Левски заплашиха със саморазправа Иван Бандаловски от Берое, който след победата на тима си с 3:1 на „Герена“ обяви, че от Левски е останало само името.

Феновете на „сините“ от една от най-големите групи във „Фейсбук“ „Сектор Б се забавлява“ излязоха с позиция, в която обиждат доскорошния национал и го заплашват със саморазправа. Използвани са епитети като селски бекчета и мижитурки и предупреждение за чупене на зъби.

ПОЗИЦИЯТА НА „СЕКТОР Б СЕ ЗАБАВЛЯВА

Това, дали Левски е играл добре или не, го решаваме ние, привържениците му. Докато едни селски бекчета, ‘дето не могат чист български да говорят и цял живот чакат мачовете с Левски да се изявят и да им вземат интервю, за да кажат поредната малоумщина, имат право само да си седят в селските отборчета и да си мечтаят да са в такъв клуб, с такива привърженици и с такава история.

Защото колкото и загуби да понесем, името, което „само ни е останало“, е по-голямо от всички гнусни, помиярски отборчета взети заедно. Това е футболът.
Ние ще се изправим все някога на крака. И ще ни има още минимум 105 години! Ама вие какво ще правите, ако ви счупим зъбите и пропуснете следващия път да говорите за Левски? Нещастни мижитурки!

One comment

 • Любо фен на ЦСКА

  13.08.2019 at 1:44

  Клуб с история? Аааа да! История на евроидиот, вечно втори, следван от неграмотни фенове. История на срама, това е лефски! Срамно минало и тъмно бъдеще. Отбор на изкуствено дишане.
  Историята помни славните! Ето ви история: Кой е единственият отбор в света, участник във „В“ група печелил купата на страната си? Отговор: Цска!
  Не обиждайте на „селски бекчета“, та вие сте от подуяне 😂😂😂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ