Защо медиите в Пловдив мълчат за кризата в Ботев? Всички ли са бензин при Самуилов?

7 Dni Sport12.08.2019
21

Ботев Пловдив е в удивителна криза. Не просто спортно-техническа, а на всички нива. Клубът не е бил толкова разклатен дори при бягството на Цветан Василев.

Довлечени бяха дузина некадърници, за които трябва да се плащат страшни пари сега, за да бъдат изгонени. Всяка седмица някой си тръгва с неустойки от „Коматево“. Тодор Неделев е във фейс-война с бултрасите. Те пък продължават да се питат какво стана под масата на финала с Локо. След 20 дни трябва да започне строежа на стадиона, както обеща Самуилов. Днес пак някакви партенки, а договор с изпълнители и за пари – няма!

И при всичката тази криза, пловдивските медии мълчат. Същите тези, които писаха, че онова злощастно недоразумение от Малта, дето тича ляв крак с лява ръка, бил страшен диамант. Кьорави ли сте, бе, хора или всички сте на бензин при Самуилов?

Скочиха на Чандъров, заради Жадното, а си мълчат за Гладното, пардон, за Адалберт Зафиров. Пилеха на Белия, че отборът не играел нищо, но не виждат, че сега е още по-зле.

Защо мълчите, майна!?

ПП: Знаете ли, че бултрасите искат да се махне лика на Чико от фланелките на отбора, защото легендата не заслужава тази гавра?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ