Има нещо хубаво в провала на волейболистите: Данчо Лазаров си отива! Край с дядото!

7 Dni Sport12.08.2019
Данчо Лазаров 2

Ако има нещо позитивно във вчерашната волейболна драма на националите, то това е, че Йордан Лазаров загуби и последния си коз. Няма олимпиада, каквато обеща. И за класирането на която държавата му изсипа милиони.

Вярно, имаме последен шанс, но със Сърбия и Франция на главата, това е мисия невъзможна. А и да кой ще го търпи Инженера до януари?

За да оцелее българският волейбол, немедлено последният комунистически израстък трябва да бъде ожънат. Барабар с него и придворните му Тонита, Декота и прочие федерасти, богатеещи на гърба на волейбола.

Преди няколко дни Красен Кралев размаха пръст на Инженера. Обяви, че класирането за олимпиадата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, с оглед направеното от държавата. Е, не се класирахме. И Лазаров този път трябва да плати сметката. Доброволно или насила, няма значение.

Та този старец го нямаше в залата да види какво се случва с момчетата. Не седна до министъра, за да обере „народната любов“. Това е висше неглижиране на тези, които ти осигуряват многомилионния бюджет. Това е подигравка с всички, които още търпят зловонието „Лазаров“.

В името на това класиране, на комунистическия апаратчик му бе позволено всичко. Срещу комисионна да облече националите с най-невзрачния екип на земята, да продаде рекламната система на човек на федерацията, да си води любовницата с държавни пари насам-натам, че даже и да напише жената на Деко за водач на българската група за женската олимпийска квалификация. Като благодарност, че държал в тайна как Любка раждала тайно в Казанлък!

Дядото се е превърнал в туроператор, който разкарва насам-натам жените на свои приятели с пари на федерацията!

Е, този пропуснат сервис от Цветан Соколов трябва да е края не само на олимпийската мечта на България, но и на Данчо Лазаров. Войната срещу него трябва да започне днес, веднага! И който има дупе да я оглави!

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ