Голямата глупост на Любо Пенев: отказал да слуша Люпко, защото…бил кум на шеф на Левски

7 Dni Sport04.05.20191
Любослав Пенев4

Любо Пенев е сътворил голяма глупост при престоя си на „Армията“, научи 7DniSport.bg. Чичовото отказвал каквито и да е съвети от легендарния Люпко Петрович. Причината – мислел го за агент на…“Левски“.

№9 дори имал довод – Петрович бил кум на директор на Левски Павел Колев. Нещо повече, заради това Чичовото дори поискал Люпко да не идва на заниманията му.

Фактори на „Армията“ на няколко пъти се опитали да обяснят на Пенев, че да имаш до себе си носител на КЕШ може да е само плюс, но неговата глава не увирала. От тогава и Любослав се обърнал срещу босовете, които искали да счупят ледовете между него и Люпко.

Голям срам! Вижте какво искат феновете на ЦСКА от Гриша Ганчев, за да подкрепят тима срещу Лудогорец

 

 

One comment

  • Bonka Tsokova

    05.05.2019 at 11:21

    Л.Пенев не можа да преглътне голямото си его, а уж се правеше за голям цесекар! Да припомня ли на тези, които още стоят зад него – защо най-големия – Ицо Стоичков, се отказа от приятелството си с него? Защото, представете си, на неговия брифинг, Любо не бил поканен за участие официално с покана, а Ицо му се обадил по телефона, за да го покани. Не е ли израз за голямо приятелство лично да те поканят по телефона, вместо някаква измислена покана? Ето, затова призовавам червените – момчета и момичета, подкрепяйте си отбора и собствениците, защото Любо, за кой ли път, показа, че голямото му самочувствие беше за сметка на ЦСКА. Точно в края на първенството да напуснеш отбора си, като дори не се сбогува с момчетата, а да изнесеш една супер глупава и смешна аргументация, че не се съобразявали с теб, си е чисто предателство – най-напред пред името ЦСКА, после пред футболистите и най-вече към феновете!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ