Голям срам! Вижте какво искат феновете на ЦСКА от Гриша Ганчев, за да подкрепят тима срещу Лудогорец

7 Dni Sport04.05.20191
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

ЦСКА стигна до безпрецедентен в последните години финал за титлата. „Червените“ победиха Черно море с 3:1 и следващата седмица посрещат Лудогорец на „Армията“. Победа с 2 гола разлика ще ги изведе на върха.

Интересно е обаче какво искат феновете на „армейците“ от Гриша Ганчев, за да отидат на стадиона! Поглед на клубната страница във Фейсбук и реакциите в нея демонстрират желанието на множеството: „Гришата да пуска 5 лева билет и да пълним стадиона до откат“.

Да искаш в такъв знаков момент да влезеш едва ли не без пари на стадиона за мача на годината не говори никак добре за множествето ултраси, изявили такава позиция в социалните мрежи.

One comment

  • Bonka Tsokova

    05.05.2019 at 11:11

    А ще поемат ли отговорността, след всеки мач да си плащат хилядите лева глоби, наложени от ДК ? Или, може би, да върнат на Ганчев милионите, които даде за клуба, най-вече 8-те милиона лв за емблемата, чрез които спаси ЦСКА? Но ако продължават да си играят с търпението му, защото буквално му се качиха на главата с непрекъснатите си искания и претенции, може да ни се случи и случка – да вдигне ръце от нас, да се оттегли, а в нашия дом да се настанят „авиаторите“. Започвам да си мисля, че между феновете има внедрени точно от тях, които подклаждат бунтове срещу собствениците.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ