Какво трябва да направи Николай Костов, за да остане начело на Левски

1

Дните на Николай Костов в Левски са преброени и напрежението в клуба нараства след големите провали напоследък.

Както е известно, в последните 5 двубоя „сините“ допуснаха четири тежки загуби – две от ЦСКА с по 0:2 и 1:3, от Лудогорец (1:5) и Черно море (1:3).

Договорът на Костов е до края на кампанията, като е възможно той дори да не бъде изпълнен и наставникът сам да си тръгне. След въпросните поражения той няколко пъти казваше, че носи отговорност.

Дори Костов да не хвърли оставка, той няма да получи нов договор, ако не вкара отбора в евротурнирите, пише „Тема спорт“. Третото място вече е химера, а такова може да се окаже и четвъртото, което при дадени обстоятелства праща на бараж за Лигата на конференциите.

В случай, че Костов напусне преди края на кампанията, то начело на сините поне временно ще застане Красимир Петров. В момента той е асистент на Костов.

Петров, който направи име като наставник в школата на „сините“, се присъедини към щаба на Костов през зимата. Тогава също имаше сериозно напрежение срещу него, но в крайна сметка до рокада не се стигна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ