Разочарованият Илиев: Прегоряхме, ЦСКА ни би на контраатаки

ЦСКА Черно море (19)

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението на тима с 1:3 в двубой от 32-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА.

„Възползваха се от ситуациите, които имаха и реализираха, те вкараха от три контраатаки, не е добра реакцията ни при такива положения, при втория и третия гол, влязохме сякаш прегорели в мача, след една наша голова атака, ни поведоха, бяхме по-активният отбор. Направих само две смени, бях доволен от всички, в предни позиции сътворихме доста неща, при 1:2 можеше да реализираме, но се получи 1:3.

Нервно влязохме в мача, създадохме доста опасности през фланговете, но в защита, изиграхме недобре някои неща, трябва да ги коригираме нещата“, коментира Илиев.

„При 1:2 мачът беше отворен, имаше 20 минути, ЦСКА убиха темпото, лежаха, изиграха го интелигентно, имахме доста опасности, но не реализирахме повече, трябва да се учим от грешките, получиха се ситуации от Стара Загора, тръгвахме вабанк, трябваше да изиграем някои ситуации по-умно, ЦСКА чакаше да свърши мача“, добави той

Има моменти когато се надиграваме, но трябва да преосмислим някои моменти и трябва да се поприбереш, те имат скоростни играчи и ни беше трудно да ги спрем, независимо, че имаме и ние добри играчи в защита. Трябва да сме по-умни, да се пренаредим, при втория гол направихме сериозна грешка“, каза още наставникът на Черно море.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ